Segedínsky Gulaš
Vlastnosti |
Názov kmeňa: | Segedínsky Gulaš |
Skratka: | SEG |
Počet členov: | 10 |
Body najlepších 20 hráčov | 11.305 |
Body spolu: | 11.305 |
Bodový priemer: | 1.131 |
Umiestnenie: | 29 |
Porazený nepriateľ: |
255 (51.)
|
» Kmeňová zložka (externý odkaz) |
Členovia kmeňa
|
 |
Opis |
Postup
Nakrájame bravčové plece na kocky. Vložíme do hrnca, kde sme si opiekli na masti nadrobno nakrájanú cibuľu. Mäso restujeme, kým sa nestiahne.
Pridáme mletú papriku, restujeme už len chvíľu, aby nám paprika nezhorkla. Potom pridáme kvasenú kapustu. Ten, kto má rád kyslejší segedín, pridá kapustu aj s kyslou vodou. Dusíme v hrnci, kým mäso nebude mäkké.
Prilejeme smotanu a zahustíme múkou. Prípadne, ak si chcete spraviť segedín bezlepkový, pridajte nastrúhaný zemiak.
Kapusta2 |
|
|